Luni, Mai 11, 2009, 01:15 PM 

EXPRIMA-TE PRIN FAPTE! FII VOLUNTAR!

Saptamana Nationala a Voluntariatului (SNV) 2009 se desfasoara in perioada 11–17 mai 2009, in organizarea Pro Vobis – Centrul National de Voluntariat si Retelei Nationale a Centrelor de Voluntariat din Romania. SNV este o actiune nationala menita sa mobilizeze cat mai multi voluntari care sa contribuie la dezvoltarea comunitatilor lor si sa atraga sprijinul celorlalti asupra activitatii voluntarilor. Anul acesta ea se desfasoara sub motto-ul "Exprima-te prin fapte! Fii Voluntar!" si este finantata de catre Uniunea Europeana prin programul Tineret in Actiune , administrat in Romania de ANPCDEFP.

La Brasov, evenimentul va fi deschis - in data de 11 mai - de vernisajul expozitiei "Fotographia-o altfel de exprimare in sanatatea mintala", organizata de Centrul de Zi Scut Brasov in incinta Centrului Cultural Reduta, incepand cu orele 13:00. Expozitia, cunoscuta si sub denumirea de Photovoice, urmareste prezentarea unor fotografii insotite de texte ilustrative, cu impact major asupra comunitatii, si are drept scop schimbarea perceptiei asupra persoanelor cu probleme de sanatate mintala.

Saptamana se va continua la nivelul judetului cu numeroase activitati, dintre care amintim: Masa Rotunda cu tema "Legea Voluntariatului in Romania" (Centrul Pilot de Volutariat Brasov, 12 mai), Flash-Mob si "Smiley Uman" (Piata Sfatului, 13 mai), Charity Shop (Piata Sfatului, 14 mai), si Ecologizare in zona Timis - proiect al asociatiei "Floare de Colt" Brasov (16 mai). Actiunile reunesc voluntari, organizatii non-guvernamentale si diferite institutii publice .

Anul acesta, pentru a treia oara la Brasov, evenimentul este organizat de Asociatia pentru Integrare Sociala si Protectia Mediului Feedback Brasov, activitatile derulandu-se prin Centrul Pilot de Voluntariat Brasov. Anul acesta au fost propuse o multime de activitati noi , dar se vor derula si activitati traditionale. Miercuri si joi(14-15 aprilie) vor avea loc la sediul din str. Suisul Castelului - Centrul de Tineret Brasov - intalniri pregatitoare pentru organizarea acestui eveniment.

Program SNV Brasov

Mai multe detalii: www.voluntarbrasov.ro
Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Brasov, Str. Suisul Castelului Nr.1-3 tineret_bv@yahoo.com

Cautare


Categorii

Tag Cloud

Aboneaza-te la insemnari


Linkuri

ADR Centru

Fonduri Structurale

Euractiv

HotNews

Iubesc Brasovul

curs valutar

Arhiva

  • noutati la zi pe Facebook http://www.facebook.com/centruldetineretbrasov
powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare